Új funkció, új név! Nevezze el ön a régi pártházat!

Ünnepeljük együtt hagyományainkat!
2019-07-23
Szatmárban segítettek a sándorfalvi tűzoltók
2019-07-23

Mint azt már korábban többször is hírül adtuk, 2017 júniusában, Sándorfalva és a szomszédos kistelepülések megalakították az egészségügyi alapellátás fejlesztése érdekében a Sándorfalva-Szatymaz Dóc Települések Egészségügyi Alapellátásának Közös Fejlesztéséért Önkormányzati Társulást. Az Egészségügyi Társulás nyertes pályázatának köszönhetően lehetőség nyílik az egészségmegőrző, betegség megelőző feladatok ellátására, egészségügyi szolgáltatások bővítésére.

Erre a célra a régi pártház épületét újította fel az önkormányzat.

Az épület helyet adna gyógytornászi feladatok csoportos ellátásra az időseknek, valamint az egészségügyi állapotuk alapján rászorultaknak. Az egészséghét keretében kiscsoportos terápiás rendelések, egészségügyi témájú előadások helyszíne lehet az épület. A vérvételt is ide helyeznénk át.

Az új funkciónak megfelelő új elnevezést szeretnénk adni az épületnek. Arra kérjük önöket, hogy az elnevezéssel kapcsolatos javaslataikat 2019. augusztus 8-áig írják meg a kisbiro@sandorfalva.hu e-mail címre, vagy dobják be (névvel és címmel ellátva) a Sándorfalvi Közös Önkormányzati Hivatal (6762 Sándorfalva, Szabadság tér 1.) előterében elhelyezett urnába.

A nyertes ötletet díjazzuk!