Szilveszterkor és újév első napjaiban is új lakót köszönthettünk

Online is lehet barnakőszenet rendelni
2023-02-23
Kézműves szakkörökön tanulhatnak a felnőttek
2023-02-23

Sára és Miksa két nagyon aranyos baba. Csupán pár nap különbséggel születtek, mégis két különböző évben. Bemutatjuk a tavalyi év utolsó és az idei év első sándorfalvi újszülöttjét.

Bánfiné Gonda Lujzának és Bánfi Péternek éppen szilveszter reggelén született meg a babája 3940 grammal. Az apuka viccelődik is azzal, hogy mekkora világraszóló bulit rendeznek innentől kezdve lánya tiszteletére minden évben. Sára baba nevén a szülők saját bevallásuk szerint egészen az utolsó két hétig gondolkoztak, ami úgy tűnik, meg is hozta eredményét, mert a gyönyörű kislánynak gyönyörű neve lett.

Bánfi Sára 2022 utolsó napján született.

Újszülött létére Sára meglepően nyugodt kislány. Persze sírással jelzi ő is, ha éhes és az apuka elmondása szerint aludni nem igazán szeret lánya. Azt viszont, amikor foglalkoznak vele, sürgölődnek körülötte, annál inkább. Lujza és Péter egy valamiben még teljesen biztos, hogy szeretnének Sárának egy kistestvért is. De ahogyan Sáránál, úgy leendő testvérénél sem tervezik meg a születés időpontját.

Kónya Miksa újév hetedik napján jött világra, ezzel ő 2023 első újszülöttje városunkban.

Kónya Miksa Endre, Kónya Endre és Hell Renáta Edina babája nagy babának számít. A 4020 grammal született baba a hódmezővásárhelyi szülészeti osztály legnagyobb gyereke volt januárban. Miksa január 7-én jött a világra és igazából még a neve is aznap dőlt el, ugyanis szülei egészen addig a pillanatig, amíg a nővérke meg nem kérdezte a születendő gyerek nevét, bizonytalanok voltak a névválasztás terén.

Endrének és Renátának Miksa már a második gyermeke. Mindkét kicsi lombikprogramban született, ami azt is jelenti, hogy nagyon várták őket. Miksa nővére imádja kistesóját, de szüleinek azért megjegyzi, hogy Miksa még sokat alszik meg sír.

Sándorfalva önkormányzata ezúton is gratulál a szülőknek a gyönyörű babákhoz és jó egészséget kívánunk nekik!

(A borítóképen Kónya Miksa Endre és Hell Renáta Edina szerepelnek.)