Online is lehet barnakőszenet rendelni

Jegyzőkönyv Sándorfalva Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2023. február 9-én megtartott soros, közmeghallgatással egybekötött nyílt ülésének jegyzőkönyvéből
2023-02-23
Szilveszterkor és újév első napjaiban is új lakót köszönthettünk
2023-02-23

Utoljára frissítve 2023-02-23

Nem csak arra van lehetőség, hogy online rendeljenek barnakőszenet, hanem arra is, hogy akinek nincs internet hozzáférése, annak az Önkormányzat segít a rendelés lebonyolításában.

Az állami tulajdonban lévő Ormosszén Zrt. Webáruházat hozott létre, amelyet a https://hazaiszen.hu/ címen lehet elérni. A lakosság a megrendeléseket regisztráció után tudja a webáruházban intézni.

A Kormány intézkedéseivel összhangban lehetőséget kívánunk teremteni azon lakosok részére is akik nem rendelkeznek internet eléréssel és rokon, ismerős segítségét sem tudják igénybe venni a barnakőszén megrendelés lebonyolításához. Ezen lakosok az önkormányzati iroda munkatársainak (Cím: 6762 Sándorfalva, Szabadság tér 1. Tel.: 06 62 572-961) segítségével tudnak megrendelést leadni.

FONTOS hangsúlyozni, hogy az önkormányzat csupán közvetítői feladatokat lát el a megrendelés továbbításában, a megrendelt szén kiszállításában és az áru ellenértékének kifizetésében NINCS SZEREPE.