Lezajlott a tanyasi lakosság felzárkózását segítő munkacsoport első ülése

Aláírták a „Bikakaszáló” kivitelezési szerződéseit és munkavégzésre átadták a területet
2019-09-18
22 zsák szemetet gyűjtöttünk össze
2019-09-20

Utoljára frissítve 2019-09-18

Az EFOP-1.6.3-17-2017-00003-as számú és Csongrád Megyei Felzárkózási és Esélyegyenlőségi Program névre hallgató pályázat keretein belül a kültereteken élőket is segíti a Csongrád Megyei Közgyűlés. Ennek a programnak tartották szeptember 18-án, szerda délelőtt 10 órától Sándorfalván az első fórumát.

Az ülésen jelen volt dr. Kovács Beáta, a Csongrád Megyei Önkormányzat alelnöke, Tóth Margit, Dóc polgármestere, valamint természetesen, mint házigazda, Sándorfalva polgármestere, Gajdosné Pataki Zsuzsanna is.

Gajdosné Pataki Zsuzsanna és dr. Kovács Beáta is elmondta, hogy a programnak sokat köszönhetnek és örülnek neki, hogy az létrejöhetett.

Tóth Sándor részletesen ismertette a Sándorfalvi Helyi Esélyegyenlőségi Program, röviden a HEP keretein belül feltárt problémákat, javasolt intézkedéseket és azok megvalósításának állását. A HEP-et a honlapunkon is elolvashatják.

A HEP bemutatását Vári Istvánné, a Sándorfalvi Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény vezetőjének előadása követte. Ő az intézményt mutatta be, valamint az utóbbi években pályázati úton, vagy önerőből megvalósult fejlesztésekről és projektekről számolt be.