22 zsák szemetet gyűjtöttünk össze

Lezajlott a tanyasi lakosság felzárkózását segítő munkacsoport első ülése
2019-09-18
Jegyzőkönyv Sándorfalva Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. szeptember 16-án megtartott rendkívüli, nyílt üléséről
2019-09-23

Utoljára frissítve 2019-09-20

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. „Jobb, ha el se dobod!” kezdeményezésére péntek reggel rengeteg út mentén eldobott hulladékot gyűjtöttek az önkormányzati dolgozók és a SÖV Kft. munkatársai.

Reggel 8 órakor az Önkormányzat épületénél átvettük a Magyar Közút által adott zsákokat, kesztyűket és láthatósági mellényeket, majd elindultunk szemetet szedni. Az Alkotmány körút és a Sövényházi út mentén szedtük fel a mások által eldobott dolgokat. Végül 22 zsákot töltöttünk meg hulladékkal. Összegezve azt lehet mondani, hogy a kezdeményezésnek találó a neve, mert jobb ha el se dobjuk, illetve jobb, ha egyből a szemetesbe dobjuk a hulladékot, mert mindenkinek jobb tiszta és szép környezetben élnie.

A szürke zsákokat a program hirdetője, azaz a Magyar Közút Zrt. fogja elszállítani. Az elszállítással kapcsolatban ezért a türelmüket kérjük, de biztosítjuk Önöket, hogy a zsákokat el is tüntetik majd az utcákról.