Aranyos műsorral ballagtak el az ovisok

Felavatták a Sándorfalva és Szeged között húzódó kerékpárutat
2019-06-04
Még július elsejéig nyilatkozhatnak a Nemzeti Eszközkezelő bérlői
2019-06-05

Utoljára frissítve 2019-06-07

Május végén elballagtak a sándorfalvi óvodások, akiknek a műsora hol örömkönnyeket, hol mosolyokat csalt az arcokra.

Gajdosné Pataki Zsuzsanna, Sándorfalva polgármesterének, és Kiss Éva, a Pipacs óvoda vezetőjének irányításával a ballagó nagycsoportos, már leendő iskolás gyerekek felsétáltak a színpadra, ahol Kiss Éva egy rövid beszédet mondott.

Az intézményvezető megjegyezte, hogy örül a kegyes időjárásnak, mert így nagyon sokan tudtak elmenni megnézni a ballagók műsorát, ahol a „De nehéz az iskolatáska” című dal is felcsendült.

A Maci csoportból Sáringer Endréné és Horváth Éva óvónők és Rolenc Erika Katalin búcsúztatták el a gyerekeket. Így tőlük az alábbi gyerek kezdik a következő évet az iskolában.

Antal Zsófia, Bota Annamária, Cser Blanka, Enyingi Janka, Földesi Tibold, Herédi Dávid, Jakus Zalán, Juhász-Dóra Brigitta, Kenyeres Anna, Khan Amír Sadiq, Nagy-Jójárt Ádám, Pálinkó László, Rácz Aisa, Raffael Armandó Tamás, Rozsos Alex István, Szijártó Nóra, Szilvási Dániel, Sztojcsovics Alexa, Sztojcsovics Hanna, Tielesch Balázs, és Zerkula Milán.

A Pillangó csoportból Szalainé Silóczki Szilvia és Szőkéné Molnár Klára óvónők, valamint Fodor Lászlóné köszöntek el a szeptemberben iskolát kezdőktől.

Bárdos Balázs, Bárdos Laura, Csányi Gergő, Dósa Zita, Herczeg Hanna Borbála, Kardos Villő, Kárpáti Zalán, Kurai Nimród, Mircsov Annamária, Nagy Norbert, Nagy Viktória Virág, Pádi Bence, Stumpf Kiara, Szigeti Nóra, Tóth Péter, és Zámbó Krisztina is már iskolás lesz.

A Halacska csoportból Pataki Ildikó és Kovács Judit óvónők és Juhász Sándorné dajka ballagtatta el a volt ovisokat.

A csoportból Barna Szimonetta, Bertók Tibor, Fehér Dánel, Fekete-Szabó Bálint, Fekete-Szabó Rozina, Finta Sára, Kazi Liliána, Petrács Áron, Sáringer Olivér, és Szász Maja kezdi majd az iskolát.

A Napocska csoportból Farkasné Bihaly Ildikó és Fodor Magdolna óvónők és Szabóné Szalma Ildikó dajka vett búcsút az alábbi gyerekektől.

Bálint Jázmin, Bodó-Gonda Bálint, Czeglédi Anna Éva, Deák Jázmin Andrea, Farkas-Vass Renáta, Gödri János Huba, Kocsis Adél, Márta Hektor, Mayer Hanna, Nagy Attila, Nagy-Jójárt Diána, Perneki Benett, Pocsai Zétény, Prágai Máté Bendegúz, Szalai Balázs, Szűcs Alexandra, Vigh Bence, és Zsóri Esztella Adrienn ballagott el az oviból.

Végül, de nem utolsó sorban, a Nyuszi csoportból Molnárné Zónai Erika és Torma Izabella óvónők, Denuczné Nömös Gabriella pedagógiai asszisztens és Szélné Gállik Ágnes dajka egyetlen kisfiútól köszönt el, mégpedig Sashalmi Kristóf Leventétől.

Nézze meg fotóinkon milyen műsort adtak elő a gyerekek!