Ne adjon se pénzt, se élelmiszer és mást sem, akárki kéri! Nincs gyűjtés!

Polgármesteri határozat a veszélyhelyzet kapcsán
2020-03-23
Nem fogadnak egyéni tárgyadományokat a karitatív szervezetek
2020-03-24

Utoljára frissítve 2020-03-23

Nem fogadnak egyéni tárgyadományokat a karitatív szervezetek, és tilos az egyéni gyűjtés is!

A koronavírus-járvány miatt olyan sokan szeretnének segíteni, hogy a szervezetek nem győzik koordinálni őket – közölte Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács elnöke hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Kedves Sándorfalviak!

Dudás Zoltán önkormányzati képviselő mégis pénzt kezdett gyűjteni és ehhez a Falvi Betyárok bankszámláját használja!

Csakhogy erre nem kértük föl sem őt, sem más képviselőt! Az önkormányzat nem kér pénzt, nincsenek pénzadományok, amelyeket elfogadunk, nem gyűjtünk élelmiszert sem, semmit ilyen módon!

Képviselőtársaim, most mutassuk meg, hogy össze tudunk fogni, hiszen nehéz idők előtt állunk! Csak közösen, összefogva tudjuk túlélni!

Kérjük a lakosságot, senkinek ne adjon, utaljon pénzt, senkitől semmit nem kér az önkormányzat! Segíteni kell, de nem így, nem ilyen módon!

Kérem önöket, csak a hivatalos tájékoztatásnak higgyenek! Mi a honlapunkon, illetve az önkormányzati Facebook-oldalon, valamint a Sándorfalvi Kisbíró Facebook-oldalán kommunikálunk! Amit ezeken a felületeken olvasnak, azok a hivatalos önkormányzati álláspontok. Össze kell fognunk, segítenünk kell, de nem így, nem ilyen módszerekkel! A mai napon elindítottunk egy éjjel-nappal hívható mobilszámot.

Ha bármilyen a koronavírussal kapcsolatos gondjuk, problémájuk van, akkor hívják

a +36 20 343 4707-es

telefonszámot!

Gajdosné Pataki Zsuzsanna
Sándorfalva polgármestere