Lakossági tájékoztatás áramszünetről

Nyunyóka nélkül járnak a gyerekek bölcsibe
2020-09-07
Ősszel is ruhaosztás
2020-09-08

Utoljára frissítve 2020-09-08

Az NKM Áramhálózati Kft. Szeged – Békéscsaba Hálózat Hozzáférési irodájának értesítése szerint hálózati munkák miatt áramszünet lesz 2020.09.14-én, hétfőn, reggel 8 óra és délután 4 óra között a Homokdűlő utcában.

A szolgáltató felhívja szíves figyelmüket, hogy a kikapcsolás ideje alatt az áramszolgáltató berendezései, feszültség alatt állónak tekintendőek!

Áramfejlesztő berendezés csak az NKM Áramhálózati Kft. előzetes írásbeli engedélye alapján üzemeltethető! (hozzaferesi.iroda@nkmaramhalozat.hu)

A szünetelésből eredő következményekért a Társaság felelősséget nem vállal. Kérjük, tegye meg a szükséges élet- és vagyonvédelmi, valamint kármegelőzési intézkedéseket.

Tájékoztatjuk továbbá arról, hogy a VET. törvény 246/2005 (XI.10) végrehajtásáról szóló Korm. rendelet alapján, csak a 200 kVA feletti lekötött teljesítménnyel rendelkező csatlakozási pontján értesítik levélben, a 200 kVA alatti lekötött teljesítménnyel rendelkező csatlakozásai esetleges érintettségéről szórólapon és az utcára kihelyezett plakátokon értesítik az ügyfeleket a szolgáltatás szüneteltetéséről!     

Megértésüket és türelmüket köszönjük.