Közösségi munkával épül a Kölcsey utcai játszótér

Meghívó a várostörténeti könyv bemutatójára
2019-09-06
Idén is nyert Sándorfalva a Virágos Magyarország versenyen
2019-09-09

Utoljára frissítve 2019-09-18

Új játszótere lesz Sándorfalvának a Kölcsey utcai óvoda mellett, ami egyrészről az Önkormányzat támogatásának, másrészről meg a helyi lakosok önkéntes munkájának lesz köszönhető.

A Csimota Kacaj Egyesület, a Sándorfalva Önkormányzati Vagyonkezelő Közhasznú Nonprofit Kft. (SÖV), Jámbor Zoltán vállalkozó és az Önkormányzat szeptember 4-i közös megbeszélésével el is kezdődtek az előkészületek a munkálatokra.

Maga a közösségi munka szeptember 21-én 8 órától lesz, de egyéb munkálatokat már addig is végeznek. A társadalmi munkára várunk mindenkit szeretettel. Az eszközöket az Önkormányzat, illetve a SÖV Kft. biztosítja.

A Kis körútnál lévő játszótér is gyarapodni fog 2 db új, rugós játékkal, a Kastély kertben található játszótér meg egy olyan fészekhintával, amelyet a baba a szülővel együtt tud használni.

Gajdosné Pataki Zsuzsanna polgármester a fentiekhez még a következőket fűzte hozzá.

„Megállapodtunk az egyesület vezetőjével, hogy idén a város 140. évfordulójának tiszteletére 72 darab úgynevezett babafát ültetünk el, ami azt jelenti, hogy az idén született mindegyik sándorfalvi csecsemőnek lesz egy saját fája.”