Könnyűzenei Tábor

Meghosszabbították a hőségriasztást
2022-07-01
Városnap 2022
2022-07-04

Utoljára frissítve 2022-10-19

A Sándorfalvi Térségi Alapfokú Művészeti Iskola sándorfalvi gyerekek számára nyújt zenetanulási lehetőséget számos hangszeren a Pallavicini Általános Iskola intézményében.

A képzéshez kapcsolódik hagyományosan miden nyáron könnyűzenei tábor, amely a sándorfalvi Városnapok felvezető eseménysorozata időben és a rendezvények időzítését is tekintve.

A tábor alatt neves előadók oktatják a gyerekeket, esténként koncerteket hallgathatnak, amely a sándorfalvi fiatalok számára, de felnőttek részére is vonzó, igényes szórakozást nyújt. A tábor végén a gyerekek élő fellépésen mutathatják meg a szülőknek, a közönségnek a tábor során megszerzett tudásukat.

A táborhoz kapcsolódóan Sándorfalva Önkormányzata egész héten át étkezést biztosít a gyerekeknek és az oktatóknak, a tábor rendelkezésére bocsátja a Széchenyi Ifjúsági Közösségi Központ rendezvénytermét, a hét közbeni koncerthez a Pallavicini kastély kertjében, a bemutatkozó koncerthez pedig a Piac téren felállított színpadot a szükséges eszközökkel.

A közös munkának köszönhetően évről-évre a helyi fiataloknak szóló program valósul meg Sándorfalván.