Ismerje meg a SÖV Kft.-t

Ünnepi miserend
2024-03-13
Új üzletközpont Sándorfalván
2024-03-14

Utoljára frissítve 2024-03-13

Az alábbiakban bemutatjuk, mivel foglalkozik a Sándorfalva Önkormányzati Vagyonkezelő Közhasznú Nonprofit Kft., avagy rövidebb nevén a SÖV Kft.

NÁDASTÓ SZABADIDŐPARK

  • 6762 Sándorfalva, Tópart u. 17. +3620/777-1210
  • E-mail cím: sov@sandorfalva.hu

Sándorfalván talán az egyik legnépszerűbb hely a strand és a mellette létesült, térítésmentesen látogatható Ökosétány, ahol nem csupán közel kerülhetünk a természethez, de garantáltan olyan fotókat is lehet ott készíteni, melyek nem csupán a közösségi média felületeken mutatnak jól, hanem kinyomtatva, bekereteztetve lakásunk falain is.

A horgászat szerelmeseit a Nádastó egész évben várja. Őszi és tavaszi haltelepítéseik biztosítják a gazdag halfogást és a jó kikapcsolódást. Szezonban pedig minden évben átlagosan 30 ezer látogató megy el strandolni a szabadidőközpontba.

Akik nem csupán hűsölni, vagy pancsolni szeretnének a strandon, hanem izgalmat és kihívást keresnek, azok is megtalálhatják a Nádastón a számításaikat. Például a kültéri edző eszközökön felkészíthetjük izmainkat arra, hogy a külső üzemeltető által működő Wakeboard pályán megálljuk a helyünket. De lehet lehet vízi biciklit bérelni, továbbá még matrac és vízi eszközök felfújására alkalmas fújópont is elérhető a strand szolgáltatásai között.

Kevesen tudják, de a pályázatból építtetett rendezvény ház a Nádastónál bérelhető is. Sokan kilátónak használják, hiszen ezt a célt is betölti az épület, de arra is tökéletesen alkalmas, hogy egy 70-80 fős rendezvényt, amely lehet akár lagzi, születésnap vagy céges buli, itt bonyolítsanak le.

Szintén egy pályázati beruházásnak köszönhetően létrejött egy csónakház is.

– Idén már szeretnénk elindítani a kis tavon, illetve a hozzá kapcsolódó csatorna részeken azt a szolgáltatásunkat, hogy csónakázhatnak is nálunk – árulta el Makra Gábor, a SÖV igazgatója az egyik idei nagy tervüket.

VÁROSÜZEMELTETÉS

  • Székhely: 6762 Sándorfalva, Széchenyi utca 24.
  • Tel.: +3620/412-7047
  • E-mail cím: sov@sandorfalva.hu
  • Ügyfélfogadási rend:
  • hétfő–csütörtök 7.30–16.00,
  • péntek 7.30–13.30

Közterület fenntartó csoportnak hívják a cégen belül azt a területet, ahol az emberek a zöldfelületek, parkok karbantartását, fáink gondozását, kerékpárútjaink síkosságmentesítését és a padkázást végzik, valamint Sándorfalva külterületi és belterületi útjainak állagmegóvásáért is felelnek.

Ezeken felül az önkormányzati fenntartású járdaszakaszok karbantartását is végzik, továbbá a Sándorfalván és környékén húzódó esővíz elvezető csatornák tisztítása is hozzájuk tartozik.

PIAC

6762 Sándorfalva, Árpád utca 1.- Ady E. u. 2.

Kátai Ágnes – piacfelügyelő +3620/777-1317

Varga István – piacfelügyelő-helyettes +3620/403-0076

A Sándorfalvi Piac ma már nem csupán az a hely, ahol a hétvégi bevásárlást elintézhetjük. A Kofa Soron leginkább sándorfalvi árusok kínálják portékáikat. A terület egyfajta közösségi térré is vált, hiszen a csütörtöki és vasárnapi piaci napokon kívül számos üzlet a hét minden napján nyitva tart. Sok városi rendezvényünknek ráadásul a piac a fő helyszíne.

Tavaly ősszel próba jelleggel indították el négy hónapra a használt cikkek vásárát, mely remélhetőleg hagyománnyá is fog válni Sándorfalván. Így 2024-ben is minden hónap második szombatján megrendezik
ezt a különleges programot.

A SÖV Kft. építőipari beruházással és karbantartással is foglalkozik. Többek között nekik köszönhetjük a Budai Sándor Művelődéi Ház felújítását, a könyvtár épületének új szárnyát, a Gyógykuckót, illetve még az önkormányzat épületét is ők újították fel.