Gyárlátogatáson járt az alpolgármester

Pályázatból újul meg a Kastély- kávézó
2019-07-01
2019. június 3.
2019-07-01

Utoljára frissítve 2019-07-01

A CE Glass kinyitotta kapuit június 22-én, és Búza Katalin, Sándorfalva alpolgármestere részt is vett a gyár családi napján.

Ahogy azt a cég kollégáitól megtudtuk az üzem kétévente rendez a múlt hetihez hasonló nyílt napot, ami egyben dolgozóik családi napja is. Ilyenkor a CE Glass emberei sütnek-főznek, jókat beszélgetnek és a várják a leendő új kollégáikat.

Az új emberek toborozása nem egy eltitkolt célja a nyílt napoknak. Ahogy azt Varga Gusztáv, a CE Glass cégcsoport tulajdonosa, elnök-vezérigazgatója is elmondta, jelenleg is van olyan kollégájuk aki a két éve rendezett nyílt napra látogatott el, majd annyira megtetszett neki a cég, hogy nem sokkal később már náluk is dolgozott.

Búza Katalin alpolgármester egy körbevezetésen is részt vett, ahol maga a vezérigazgató mutatott meg minden érdekességet az üzemben. A látványos bemutatókkal tarkított körbevezetés után a családi napon nem csupán a finom ételekbe, hanem a barátságos környezetbe is belekóstolhattunk.

Nézzen szét a galériánkban milyen volt a szombati gyárlátogatás és családi nap.

A cég jelenleg is várja az új kollégák jelentkezését betanított munkára rakodó és gépkezelő pozíciókba, illetve honlapjukon megtalálható ingatlanbérbeadási vezető és logisztikai igazgató hirdetésük is. Aktuális állásajánlataik a cég weboldalán folyamatosan frissülnek.

Betanított munkára gépkezelő és rakodó munkakörökre folyamatos a felvétel, minden héten növelni igyekeznek munkatársaik létszámát a megnövekedett gyártási igények miatt. Versenyképes bérezéssel, kiemelt túlórapótlékkal, bejárás támogatással és karrierlehetőségekkel várják leendő új munkatársaikat.

A cégnél egyébként 17 sándorfalvi lakos dolgozik, így ha hozzájuk jelentkezik dolgozni valaki a városunkból, az biztos találkozik ismerős arcokkal.