Utoljára frissítve 2021-01-26
Február második szombatján benépesült a SZIKK-udvar, és minden újra a disznóvágásról szólt.
Ott helyben szúrni ugyan az unió előírások miatt nem lehetett, de a verseny nem maradt el az idei Disznótor(k)oson sem: tizenöt csapat indult, töltött káposzta főzésében és kolbászsütésben mérhették össze erejüket. A szervező sándorfalvi önkormányzat minden induló csapatnak négy-négy kiló húst adott, ebből kellett elkészíteni a kolbászokat és a töltött káposztát. A rendezvény egy sikeres Leader-pályázatnak köszönhetően valósult meg, az elnyert pályázati forrásból fedezték a Disznótor(k)os költségeit.
A legfinomabb kolbászt idén a Sándorfalvi Őszikék Nyugdíjas Egyesület töltötte és sütötte, második lett az Algida, harmadik a Jenei Épületgépészet csapata. Töltött káposztában a Falvi Betyárok vitték el az első helyezést, a második helyet a Sándorfalvi Citerások Egyesülete, a harmadikat Sándorfalvi Nagycsaládosok Egyesülete szerezte meg.