Becsengettek az új tanévre

Szeptember 6-ig meghosszabbították a ruhaosztást
2019-08-29
2019. augusztus 9.
2019-09-02

Utoljára frissítve 2019-09-04

A gyerekeknek tegnap, augusztus 29-én véget ért a nyár és a szünidő. A hivatalos tanévnyitó ünnepségen Dr. Gera Tibor főigazgató úr, és Czibuláné Arany Szabó Ágnes, megbízott igazgató mondtak beszédet.

Dr. Gera Tibor főigazgató úr köszöntőjében először egy oklevelet adott át Kollárné Gellai Tündének, az intézmény igazgatóhelyettesének.

A Szegedi Tankerületi Központ tisztelete és megbecsülése jeléül a Szeged és Térsége Eötvös József Gimnázium, Általános Iskola Pallavicini Sándor Általános Iskola részére az „Innovatív iskola” címet adományozta.

Az elismerő oklevél szerint az iskola a címet a tavalyi tanév alatti magas színvonalú intézményi rendezvények szervezéséért, illetve az intézmény nevelő-oktató munkájában eredményes és magas színvonalú innovatív tevékenységéért kapta. Az elismerést Kollárné Gellai Tünde igazgatóhelyettes vette át.

A főigazgató másik fontos bejelentése az intézmény vezetésére vonatkozott. Ahogy Dr. Gera Tibor mondta, a tankerület úgy döntött, hogy Czibuláné Arany Szabó Ágnest nevezi ki az intézmény élére, mint megbízott igazgató.

Az új igazgatónő arra hívta fel beszédében a figyelmet, hogy a szülők munkája mennyire fontos ahhoz, hogy gyermekeik jól tanulhassanak.

Kaszás László, a Sándorfalvi Térségi Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezetője is megnyitotta a tanévet. Elmondta, hogy idén új hangszereket kapott az iskola, valamint azt is, hogy még mindig van lehetőség pár tanszakukra beiratkozni.

A beszédek után az iskolai diákjainak egy csoportja aranyos nyárbúcsúztató műsorral köszöntötte az új tanévet.

Miután az elsős kisdiákok is fogadalmat tettek, a nyolcadikos nagyfiúktól és nagylányoktól megkapták iskolai kendőjüket, nyakkendőjüket.

A tanévnyitó ünnepség zárásaként a művészeti iskola diákjainak citera és népzene előadását hallgathatták meg a jelenlévők.

Eredményekben is sikerekben gazdag új tanévet kíván a Sándorfalva Városi Önkormányzat minden diáknak!