Átadtuk a Sándorfalvi Piac fejlesztése és bővítése II. ütemének eredményét

A Nádastó Szabadidőpark 2023-as horgászrendje
2023-01-11
Szolgáltató csarnok épült a Bikakaszálón
2023-01-11

Utoljára frissítve 2023-01-11

A „Sándorfalvi piactér fejlesztése, bővítése II. ütem” című, TOP-1.1.3-16-CS1-2019-0014 kódszámú pályázaton vissza nem térítendően, 99,95 millió forint értékű összegből bővült és fejlődött tovább a piactér. Örömmel közöljük, hogy a pályázatban foglaltakat sikeresen megvalósítottuk, így annak a végére is értünk.

Három egységes épületet létesítettünk a területre, amely 223,1 négyzetméter, mellette 860 négyzetméter járda és térburkolat került kiépítésre, valamint a komfortos időtöltés érdekében szociális helyiségek, szökőkút és kerékpártárolók is helyet kaptak. A közbiztonság érdekében világítást és kamerahálózatot is elhelyeztünk. A pályázatban korszerű hangtechnikai berendezés is kiépítésre került.

A projekttel célunk volt, hogy a már meglévő sándorfalvi piactér színvonalát növeljük, kényelmesebbé tegyük az időtöltést az árusok és vásárlók számára egyaránt, valamint további elképzelésünk, hogy piac ne csak az adás-vétel színtere legyen, hanem a fejlesztéseknek köszönhetően közösségi térként is szolgálhasson.

A közbeszerzési eljárás során a GLOBÁL 21 Építőipari és Szolgáltató Kft. adta a legjobb árajánlatot, így a képviselő-testület döntésének értelmében ők végezték a kivitelezést.

A piac üzemeltetője továbbra is a Sándorfalva Önkormányzati Vagyonkezelő Közhasznú Nonprofit Kft.

2022. szeptember 25-én, vasárnap délelőtt ünnepélyes átadóval zárult a pályázat. Az eseményen Gajdosné Pataki Zsuzsanna, városunk polgármestere és Farkas Sándor miniszterhelyettes, térségünk országgyűlési képviselője mondott beszédet.