400 ezres kárt okozott egy sándorfalvi autós

Pályázati felhívás igazgatói beosztás ellátására
2021-02-25
Dr. Nagymihály Sándor oltásokkal kapcsolatos közleménye
2021-02-27

Utoljára frissítve 2021-02-26

Egy baleset következtében rongálódott meg a homokpusztai folyton folyó kút melletti pad, hulladékgyűjtő és információs tábla, de rendőrségnek köszönhetően hamar meg is lett a felelős.

Február 25-én, csütörtök reggel érkezett lakossági bejelentés a közterület-felügyeletre, amely szerint a homokpusztai kút mellett elhelyezett padot, az éjszaka folyamán valaki megrongálta.

A közterület-felügyelet a helyszínre már a Sándorfalvi Rendőrőrs beosztottjaival együtt érkezett, ahol megállapították, hogy közlekedési baleset történhetett, amelynek során a kút melletti padon kívül a hirdetőtábla, a hulladékgyűjtő is megrongálódott. Az okozott kár az előzetes vélemény szerint mintegy 400 ezer Forint.

A baleseti helyszínelés során az okozó jármű színére és típusára utaló alkatész darabokat találtak, amelynek ismeretében rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek. Rövid időn belül meg is lett a kárt okozó gépjármű, majd a gépkocsivezető kilétére is fény derült.

A Sándorfalva Önkormányzati Vagyonkezelő Közhasznú Nonprofit Kft. (SÖV) a napokban elszállítja a sérült köztéri bútorokat és a későbbiekben vissza is pótolja azokat.

A Sándorfalva Városi Önkormányzat köszöni a rendőrség gyors és hatékony munkáját, aminek köszönhetően rövid időn belül meglett a károkozásért felelős autós.