30 településen kezdheti meg a szolgáltatás átvételét az ALFÖLDVÍZ

Jegyzőkönyv – 2013.11.28.
2014-01-06
Meghívó – 2014. január 14.
2014-01-10

Utoljára frissítve 2014-01-07

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal jóváhagyta az ALFÖLDVÍZ Zrt. által be-nyújtott üzemeltetési szerződéseket Ambrózfalva, Apátfalva, Csanádalberti, Csanádapáca, Csa-nádpalota, Csengele, Csongrád, Csorvás, Deszk, Elek, Ferencszállás, Földeák, Királyhegyes, Kiste-lek, Kiszombor, Klárafalva, Kövegy, Kübekháza, Magyarcsanád, Makó, Maroslele, Nagyér, Nagy-lak, Óföldeák, Pitvaros, Röszke, Sándorfalva, Tiszasziget, Újszentiván és Zsombó települések vonat-kozásában.

 

A MEKH által kibocsátott jóváhagyó határozatok alapján az ALFÖLDVÍZ Zrt. a helyi víziközmű-hálózatok üzemeltetését 2014. január elsejétől látja el a fent felsorolt településeken. A szolgálta-tás átvételének előkészítése megkezdődött.

Január első heteiben részletes tájékoztató levelet küldünk új felhasználóink részére, melyben a legfontosabb ügyfélszolgálati kérdésekre adunk választ. Az első hónapokban emellett további tájékoztató leveleket küldünk a legfontosabb teendők ismertetésére.

Kérdéseikre addig is választ kaphatnak a helyi tarifával hívható 06 40 922 334-es ügyfélszolgá-lati hívószámunkon, illetve a www.alfoldviz.hu weboldalunkon.
Január elsejétől a műszaki hibákat Társaságunk műszaki hibabejelentő hívószámán, a 06 80 922 333-as telefonszámon jelezhetik.
A jelenleg szolgáltatást végző víziközmű társaságokkal közösen azon dolgozunk, hogy az át-adás-átvétel során a felhasználók a szolgáltatás folyamatosságában ne tapasztaljanak válto-zást.
Az üzemeltetés átvételével kapcsolatosan 2014. január második felében sajtótájékoztatót tart Társaságunk.