Videón nézhető vissza az új sándorfalvi könyv bemutatója

Hasznos tanácsok a szúnyogok elleni védekezéshez
2023-05-19
Május 23-án és 24-én megnövekedett hanghatásra kell számítani
2023-05-19

Utoljára frissítve 2023-05-19

Sándorfalva Kincsestára – Hagyományok, ízek, értékek címmel jelent meg az új könyv, amely Sándorfalváról szól. A közönség április 28-án egy műsoros bemutatón ismerkedhetett meg közelebbről is a könyvvel a közelmúltban felújított Budai Sándor Művelődési Ház nagytermében, amelyről felvétel is készült. Ezt a felvételt tekinthetik most meg.

Dr. Széll Gábor, a könyv szerkesztője mesélt részletesen a városunk értékeit bemutató kötet megszületéséről, de az este nem csupán egyszerű könyvbemutató volt, ugyanis kultúránk színes, mozgalmas, hangos és izgalmas, így ehhez méltóan a könyvbemutató is megelevenedett a fellépőknek köszönhetően.

A könyv a HUNG-2022/9336 azonosítószámú pályázatnak köszönhetően születhetett meg. Sándorfalva Városi Önkormányzat pályázatot nyújtott be a „nemzeti értékek és hungarikumok gyűjtésének, népszerűsítésének, megismertetésének, megőrzésének és gondozásának támogatására” elnevezésű pályázati felhívására „Helyi értéktár bemutatása Sándorfalván” címmel, amely támogatásban részesült. A projekt költségeinek fedezésére 3.400.000 forint vissza nem térítendő támogatást kapott önkormányzatunk a Hungarikum Bizottság és az Agrárminisztérium jóvoltából.

Ám nem is szeretnénk tovább pazarolni a szót, a videó magáért beszél. Jó szórakozást kívánunk és kellemes olvasást!