Véleményeket várunk a klímastratégiáról

A sándorfalvi kormányablak rendkívüli nyitvatartása
2022-04-01
Nagyheti szertartások a sándorfalvi Szűz Mária Szent neve templomban
2022-04-06

Utoljára frissítve 2022-07-22

Környezetünk és annak védelme mindenkit érintő téma. Ennélfogva a támogatásban részesített „Helyi klímastratégia kidolgozása Sándorfalván, Szatymazon és Dócon” című, KEHOP-1.2.1-18-2018-00030 pályázat keretein belül a lakosság véleményét kérdezzük klímastratégiánkkal kapcsolatban.

Sándorfalva városának képviselő-testületének megbízásából a CSEMETE Természet- és Környezetvédelmi Egyesülete megírta a klímastratégiánkat. A lakosság véleményét is kikérjük ezzel kapcsolatban.

Amennyiben van egy jó ötlete, vagy megosztaná velünk a gondolatait a környezetvédelemről és a klímastratégiáról, ne habozzon tovább és vegye fel velünk a kapcsolatot emailben. A polghiv@sandorfalva.hu e-mail címre várjuk a hó végéig, azaz április 29-ig, a „klímastratégia” tárgyú lakossági leveleket.

Persze az is lehetséges, hogy Ön a régi típusú levelezés híve, amely kézzel foghatóbb, mint az elektronikus levelezés. Ennek sincs akadálya, mert postaládánk szüntelenül várja a lakossági leveleket. A főtéren, (Sándorfalva, Szabadság tér 1.) álló polgármesteri hivatal főbejáratánál találják meg postaládákat, amelybe személyesen, vagy postai úton elküldhetik véleményüket.