Útjavítás, útlezárás Sándorfalva közigazgatási határában

Jegyzőkönyv Sándorfalva Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2022. október 12-én megtartott rendkívüli, nyílt üléséről
2022-10-26
Mégsem zár be a sándorfalvi kormányablak
2022-10-26

Utoljára frissítve 2022-10-26

Városunk északi közigazgatási határán álló utat egy másik építkezés miatt javítják és ideiglenesen, illetve szakaszosan korlátozzák rajta a forgalmat.

A 0226 és a 0256 helyrajzi számú utakról van szó, ám mivel maguk a helyrajzi számok nem köztudottak, inkább azt írjuk, hogy a Sándorfalva északi közigazgatási határán fekvő út az érintett. A Sövényházi úton észak felé haladva, ahol a Csuzdi Dűlőt a Szent Ferenc Dűlő váltja fel, jobbra találjuk azt a földutat, amin keresztül megközelíthető egy bizonyos árvízvédelmi szakasz.

Ennek az árvízvédelmi a szakasznak fogja végezni a javítását a Közép-Tisza Vidéki Vízépítő és Telekommunikációs KFT. Ahhoz, hogy a járműveikkel a kellő anyagokat a helyszínre szállíthassák a fentebb említett utat kell használniuk, amit a nagy igénybevétel miatt javítanak is.

A javítás pontosan útkorona domborításból, a kátyúsodott szakaszokon 3 méter szélességben talajcseréből és zúzottkő stabilizációból áll.

A munkálatok befejezését követően a cég az eredeti állapotot állítja vissza, valamint maguk a munkálatok 2022 október közepétől előreláthatólag 2023. szeptember 30-ig tartanak. A befejezési időpont az időjárástól függ, ugyanis az rossz idő esetén kitolódhat.