Tájékoztató és adatlap a barnakőszén igények előzetes felméréséhez

Meghívó közmeghallgatásra
2022-09-27
Sándorfalvi Kisbíró – 2022. szeptember
2022-09-28

Utoljára frissítve 2022-09-28

Magyarország Kormánya kérésére Sándorfalva Városi Önkormányzat részéről a Sándorfalvi Közös Önkormányzati Hivatal felmérést végez a sándorfalvi lakosság részéről jelentkező barnakőszén igények előzetes felméréséhez.

A felmérés célja, hogy országos szinten biztosítható legyen a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag és valós segítséget jelentő megoldási javaslat kerüljön a döntéshozók elé.

A barnakőszén igények összesítése során egy háztartásból egy adatlap vehető figyelembe, függetlenül attól, hogy hány család / generáció lakik egy házban/lakásban. 

Az összesített adatokat (bejelentéssel élő háztartások száma és jelzett barnakőszén szükséglet) az önkormányzat 2022. szeptember 30-a 12 óráig juttatja el a Magyar Államkincstár részére.
A ház/lakás területe és a háztartás tagjainak száma tájékoztató jellegű adat, a telefonszámra az esetleges egyeztetés miatt van szükség.

Kérjük, hogy csak abban az esetben töltse ki az adatlapot, ha barnakőszén tüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkezik.

Az adatlap beérkezési határideje: 2022. szeptember 28. 14 óra

Az igényfelmérés kizárólag a lakossági igények megismerését szolgálja, nem jelent későbbi automatikus támogatást!

Adatlap barnakőszén igények előzetes felméréséhez.