Szerdán kezdődik az útépítés a Harcsa utcában

Meghívó 2022. július 21.
2022-07-19
Tájékoztató a KATA adójának új szabályairól
2022-07-20

Utoljára frissítve 2022-07-19

Sándorfalva Városi Önkormányzat képviseletében nagy örömmel értesítjük Önöket arról, hogy az Önkormányzat eredményesen pályázott a Vidékfejlesztési Program keretein belül a „Külterületi helyi közutak fejlesztése” című, VP6-7.2.1.1-21 kódszámú pályázati felhívásra, és támogatásban részesült a Nádastó (volt Kővágó I. dűlő) utcában az útburkolat felújítás, továbbá a Tópart (volt „Tóparti út”, Kővágó IV-V. dűlőt összekötő út) és a Harcsa (volt Kővágó IV. dűlő) utcákban az útépítés.

A Nádastó utcában már elkészültek az aszfaltozási munkálatok.

A Harcsa utcában 2022.07.20-án (szerdán) megkezdődnek az útépítési munkálatok, amely során a MOL gázvezeték feletti tehermentesítő vasbeton lemez kiépítésére, valamint az úttükör kitermelésével párhuzamosan az útalap betöltésére kerül sor.

Az építési munkafolyamatok miatt lesz, amikor nem fogják tudni használni az érintett utcát és a gépjármű bejárót, ezért kérnénk szíves megértésüket. Ezen időszakban parkolásra a Harcsa utca végén a Nádastó Szabadidőpark oldalánál lévő területet tudják használni.

Az útépítés befolyásolhatja a hulladékgyűjtő autó behajtását is, ezért kérjük Önöket, hogy a hulladékgyűjtő edényre írják rá az utcát és a házszámot és a szállítási napokon reggel 6.00 óráig helyezzék ki, hogy a kivitelező a közös gyűjtőpontra történő kihelyezést és ürítés utáni visszahelyezést probléma mentesen meg tudja oldani.

További kérdéseikkel a kivitelező munkaterületen tartózkodó illetékes munkatársához fordulhatnak.

Szíves együttműködésüket előre is köszönjük!