Sándorfalva és Szatymazt érintő szennyvíz-beruházás II. forduló

Jegyzőkönyv – 2011. szeptember 27.
2011-10-28
2011.10.27./02 – 1sz melléklet
2011-11-07

Utoljára frissítve 2016-11-01

Kedves Lakosok!

Június 21-én aláírtuk a Sándorfalva és Szatymazt érintő szennyvíz-beruházás II. fordulós (a kivitelezési szakaszról szóló) támogatási szerződést. A PR feladatok ellátására lefolytattuk a közbeszerzési eljárást, amelynek eredményeképpen 2011. október 10-én megkötöttük a Megbízási Szerződést a nyertes ajánlattevővel, a Móranet Nonprofit Közhasznú Kft.-vel. A projekttel kapcsolatos jogi tanácsadási tevékenységet a 2011. október 17-én megkötött szerződés szerint a Fekete-Szabó Ügyvédi Iroda látja el.

A projekt menedzsment szolgáltatás ellátására hamarosan kiírásra kerül a közbeszerzés és előreláthatóan még ez évben szerződést kötünk.

Mivel az építési munkák becsült éréke több mint 4 milliárd forint, ezért szükség van műszaki-szakmai minőségbiztosításra, majd második lépcsőben közbeszerzési jogi megfelelőségi vizsgálatra. A Fidic mérnök/műszaki ellenőr és kivitelezési közbeszerzési dokumentációk elkészültek, azok egyeztetése folyamatban van a Közreműködő Szervezettel, az Energiaközpont Nonprofit Kft.-vel. Az instrukcióknak megfelelően át kell dolgoznunk a tendereket, amely jelenleg zajlik. Az Energiaközpont jóváhagyása után következik a Közbeszerzés Felügyeleti Főosztály vizsgálata. Mindkét szervezet jóváhagyását követően kezdődhet meg a közbeszerzési eljárás. Ha minden rendben zajlik, akkor 2012 tavaszán megkezdődhet és 2013 végére el is készülhet ez az óriási munka.

 

Tehát az első kapavágásig elvégzendő feladatok összefoglalva

Kakas Béla – elnök