Pályázati felhívás gazdálkodási ügyintézői munkakör betöltésére

2020. június 25.
2020-07-02
Dr. Szántó Vince, díszpolgárunk búcsúztatása
2020-07-08

Utoljára frissítve 2020-07-04

A Sándorfalvi Közös Önkormányzati Hivatal (6762 Sándorfalva, Szabadság tér 1.) pályázatot hirdet gazdálkodási ügyintézői munkakör betöltésére, teljes munkaidős, határozatlan időre szóló közszolgálati jogviszony keretében.

A feladatok a Sándorfalvi Közös Önkormányzati Hivatal illetékességi területe (Sándorfalva város és Dóc község) vonatkozásában kerülnek ellátásra.

A munkakörhöz tartozó főbb feladatok:

Közreműködés Sándorfalva Város Önkormányzata, intézményei, társulásai, valamint Dóc Község Önkormányzata, nemzetiségi önkormányzata és intézménye gazdálkodásával kapcsolatos feladatainak ellátásában.

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. tv., valamint a hivatal Közszolgálati Szabályzata az irányadók.

Pályázati feltételek:

  • magyar állampolgárság
  • cselekvőképesség
  • büntetlen előélet
  • középfokú végzettség, a 29/2012.(III.7.) Korm. rendelet 1. sz. melléklet 19. pontjában meghatározott végzettség és szakképzettség

Az elbírálásnál előnyt jelent az államháztartási mérlegképes könyvelői képesítés és legalább 1-3 év szakmai tapasztalat.

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. július 15-ig postai úton vagy személyesen a Hivatal Önkormányzati Irodáján.

Szükség esetén személyes meghallgatásra is sor kerülhet. A munkakör megegyezés szerinti időponttól tölthető be.

A pályázati kiírással kapcsolatban bővebb információ kérhető: szakmai kérdésekben Lázár Margit 62/572-974-es telefonszámon, munkaügyi kérdésekben Papp Ibolya 62/572-977-es telefonszámon hivatali munkaidőben.

A pályázatokat a www.kozigallas.gov.hu weboldalon található részletes pályázati kiírás alapján kell benyújtani.