Pályázati felhívás adóügyi ügyintéző munkakör betöltésére

Augusztus 7-ig tart a nyári ruhaosztás – FRISSÍTVE
2020-07-31
A következő időpontokban lehet az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordulni augusztusban
2020-08-05

Utoljára frissítve 2020-08-04

A Sándorfalvi Közös Önkormányzati Hivatal (6762 Sándorfalva, Szabadság tér 1.) pályázatot hirdet az Adójogi és -igazgatási Csoporthoz adóügyi ügyintéző munkakör betöltésére, teljes munkaidős, határozott idejű közszolgálati jogviszony keretében.

A feladatok a Sándorfalvi Közös Önkormányzati Hivatal, Sándorfalva város és Dóc község illetékességi területe (elsősorban Sándorfalva város) vonatkozásában kerülnek ellátásra.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Helyi iparűzési adó, kommunális adó, építményadó, idegenforgalmi adó területén, továbbá a talajterhelési díj és a magánfőzés jövedéki adójával kapcsolatos adóügyi feladatok intézése.

Adók megállapítása és kivetése, adóztatással kapcsolatos adminisztratív tevékenységek, adatfeldolgozások. Adóhátralékok, adók módjára behajtandó köztartozások ügyintézése. A képviselő-testület munkájának segítése adóügyben.

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselők jogállásáról szóló 2011. évi CXCIX. törvény, valamint a Hivatal Közszolgálati Szabályzata az irányadók.

Pályázati feltételek:

  • magyar állampolgárság,
  • cselekvőképesség,
  • büntetlen előélet,
  • középiskola/gimnázium, 29/2012.(III.7.) K. r. 1. sz. mellékletének 19. pontjában

Pályázathoz meghatározott végzettség, képesítés:

felsőfokú végzettség esetén: felsőoktatásban szerzett gazdaságtudományi, közszolgálati, műszaki menedzser, gazdasági agrármérnöki, jogi, szakképzettség; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és gazdaságtudományi, statisztikai, informatikai, műszaki, logisztikai felsőfokú, illetve mérlegképes könyvelő szakképesítés.

középfokú végzettség esetén: gazdasági középiskolai végzettség; vagy középiskolai végzettség és gazdaságtudományi, statisztikai, banki ügyintézői, informatikai, műszaki, logisztikai, menedzserasszisztens szakképesítés.

Előnyt jelent: azonos területen szerzett legalább 1-3 év szakmai tapasztalat.

A pályázat benyújtásának határideje:

személyesen a Hivatal Önkormányzati Irodáján vagy postai úton 2020. augusztus 24-ig. Szükség esetén személyes meghallgatásra is sor kerülhet.

A munkakör megegyezés szerinti időponttól tölthető be.

A pályázati kiírással kapcsolatban bővebb információ kérhető:

adóigazgatási kérdésekben Jóljárt Sándornétól a 62/572-968-as, munkaügyi kérdésekben Papp Ibolyától a 62/572-977-es telefonszámon hivatali munkaidőben.

A pályázatokat a www.kozigallas.gov.hu weboldalon 2020.08.08-án megjelenő részletes pályázati kiírás alapján kell benyújtani.