Margit néni még 90 évesen is hódol a divatnak

2023. november 9.
2023-11-21
Idén is megrendezzük az Adventi Ablakok kezdeményezésünket
2023-11-22

Utoljára frissítve 2023-11-21

Pintér Imréné, avagy ahogy a közeli ismerősei hívják Margit néni szeptember 16-án ünnepelte 90. születésnapját. A jeles eseményen, szokásaink szerint az Önkormányzattól megjelent a polgármester is, aki a miniszterelnöki és a polgármesteri születésnapi köszöntést is átadta.

A Megálló étteremben összegyűlt népes család örömmel köszöntötte a szerencsésen egészségben élő idős hölgyet születésnapja alkalmából.

Beszélgetésünk közben Margit néni elárult magáról néhány apróságot.

„Leánykoromban a budapesten dolgoztam, mint fonónő, majd a szegedi ruhagyárban voltam 30 évig alkalmazott. Szerencsésnek mondhatom magam, mert olyan munkám volt, amit szerettem. Ugyan nem tartom magam igazi varrónőnek, de a saját ruháimat én készítettem.” – jelentette ki büszkén a még mind a mai napig divatosan és stílusosan öltözködő ünnepelt.

Margit néninek, saját bevallása szerint csupán egy-két olyan ruhája van, amit varratott, a többit vagy ő készítette, vagy ő saját kezűleg alakította át saját ízlésére, méretére.

„Szépen szeretek járni, otthon is mindig szépen felöltözöm, mert én úgy vagyok vele, hogy a boltba nem megyek el, úgy, hogy ne öltözzek át.” – magyarázta Margit néni a stílushoz meglévő hozzáállását.

Az idős hölgy szeret még a háza körül tevékenykedni, illetve büszke is arra, milyen szép rendben tartja kertjét és házát.

Boldog születésnapot kívánunk Margit néninek, valamint azt is kívánjuk, hogy sok szép ruhát varrjon még!