Legyen Önnek is Tök Jó Napja ?

Újabb épület lesz a piacon: aláírták a szerződést a kivitelezővel
2021-10-14
1956 – Emlékezzünk a forradalomra
2021-10-15

Utoljára frissítve 2021-10-14

Díszítse Ön is őszi hangulatba otthonát!

Tök jó dolgok történnek Sándorfalván! Beköszöntött az ősz, ám mi a borongós, esős évszakban sem szeretnénk lemondani a közösségépítésről. Emlékeznek még például a tavalyi „adventi ablakok” kezdeményezésünkre, vagy a húsvéti „díszítsünk közösen tojásfát” programunkra? Folyamatosan próbálunk lehetőséget kínálni az alkotni szeretőknek – kicsiknek és nagyoknak egyaránt -, hogy egyrészt megmutathassák kreativitásukat, másrészt közösségépítő programokban vehessenek részt.

Idén ősszel meghirdetjük a „Tök jó Sándorfalva” programunkat, melynek keretein belül arra kérjük lakosainkat, varázsolják októberi hangulatba ingatlanjukat. Minél többen faragjanak tököt, készítsenek kreatív dekorációt, hogy a szürke őszi hónapokban is különleges érzés legyen végig sétálni szeretett városunk utcáin.

Az pedig már csak ráadás, hogy nyereményben is részesítjük a legkreatívabb alkotókat! A nevezéshez fényképezze le alkotását, és küldje el nekünk a hivatal@sandorfalva.hu e-mail címre. A levél tartalmazza a nevét és lakcímét is.

Október 25-ig várjuk a nevezéseket.

…és természetesen jelentkezünk október 31-én egy Tök Jó Nappal is. Nemsokára hirdetjük a részletes programot.

Inspiráció: így néz ki most Schwartz Ágnes virágüzlete.