Karácsonyi Varázs a Sándorfalvi Pallavicini Sándor Általános Iskolában

Ne rutinból közlekedjen! – Forgalomrend változás a Gombos ABC előtti gyalogátkelőnél
2023-12-20
2024. január 6.
2023-12-21

Utoljára frissítve 2023-12-21

Ma délelőtt, a Sándorfalvi Pallavicini Sándor Általános Iskolában egy varázslatos karácsonyi műsorral örvendeztették meg a diákok és a tanárok az iskola közösségét. Az ünnepi esemény december 21-én zajlott le az iskola ünnepien feldíszített aulájában, ahol a gyerekek és tanárok egyaránt izgatottan várták a színvonalas produkciókat.

Az aula karácsonyi hangulata már az iskolába lépve elvarázsolja az épületbe lépőket. A feldíszített karácsonyfa, a csillogó díszek és ragyogó fények kellemes melegséget sugároznak, így az örömteli hangulat hamar átterjed mindenkire.

A színpadon felállított karácsonyi díszlet különleges atmoszférát teremtett, és a diákok izgatottan várták, hogy színpadra léphessenek. A műsorban szereplők között minden osztály képviseltette magát és mindenki hozzájárult a sokszínűséghez és a vidámsághoz.

A program során számos kreatív és szórakoztató produkció láthattunk, amelyek még informatívak és oktatóak is voltak. Jelen cikk írója például ebből az előadásból tudta meg, hogy a híres dal, a Jingle Bells eredetileg nem is karácsonyi dal, ezért maga a karácsony szó nem is szerepel a dalszövegben. Emellett még sok más érdekes karácsonyi információ hangzott el a műsorban, amelynek a története a következő volt. Pár idegen, akik mind különböző kultúrákból származnak, a nagy havazás miatt a reptéren ragadnak. Nem szeretnék szomorúan tölteni a karácsonyt, ezért eldöntik, megajándékozzák egymást, de nem anyagiakkal, hanem történetekkel a saját kultúrájukból. Így tudhattuk meg azt is, hogy a híres amerikai dalnak mi a története. A tanárok sem maradtak ki a mulatságból, ugyanis kórusok két dal is előadott a színpadon.

A Sándorfalvi Pallavicini Sándor Általános Iskola karácsonyi műsora egy olyan esemény volt, amely emlékezetessé tette az ünnepvárás napjait az iskolai közösség számára. A diákok és tanárok közös öröme és együttműködése nemcsak az ünnepi szezont, hanem az egész iskolai év hangulatát is gazdagította.