Iskolakezdő csomaggal támogatta a sándorfalvi önkormányzat a kis diákok családjait

A rendőrség iskolakezdésről szóló hírlevele
2023-09-01
Meghívó 2023. szeptember 6.
2023-09-04

Utoljára frissítve 2023-09-01

76 iskolakezdő tanszercsomagot adott át a Sándorfalvi Pallavicini Sándor Általános Iskola szeptember elsejei évnyitóján Búza Katalin, Sándorfalva alpolgármestere.

Sándorfalva Város Önkormányzatának vezetése úgy vélte, különösen ebben a nehéz gazdasági helyzetben, az iskolakezdés anyagilag sok családnak megterhelő lehet. Ezért minden első osztályos sándorfalvi diák az önkormányzattól iskolakezdő csomagot kapott.

A csomagban minden benne van, amire egy első osztályos kisdiáknak szüksége lehet. Két csomag A/5-ös, famentes írólap, egy 12 darabos filctollkészlet, egy radír, egy 12 darabos színes ceruza készlet, egy hegyező, egy 12 darabos zsírkréta készlet, egy kétoldalú színes ceruza és természetesen egy grafitceruza. Ezek mellett a csomag tartalma volt még egy felfújható, sándorfalvás strandlabda és egy összehajtogatható, sándorfalvás frizbi is, mert a tanulás mellett a játék is nagyon fontos dolog ám.

A tanévnyitón az első osztályos diákok, hagyományaink szerint esküt tettek, amiben elmondták, viselkedésükkel, tanulmányaikkal azon lesznek, hogy iskolánk hírnevét öregbítsék, majd megkapták az iskola címerével ellátott nyakkendőjüket, kendőjüket.

A gyerekek a termekbe vonulva kapták meg iskolakezdő csomagjaikat, amikbe egyből bele is kukkantottak. AZ Önkormányzat ezen csomagokkal kíván boldog iskolás éveket.