Hulladékgyűjtő edényekre cseréljük a sárga zsákokat

A piacon nem lehet eltörölni az idősávos vásárlást!
2020-05-19
Befejeződött a tanyagondnoki szolgáltatás fejlesztése programunk
2020-05-20

Utoljára frissítve 2020-05-20

A Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Sándorfalván is sárga szemétgyűjtő edényekre cseréli a sárga zsákokat. A hulladékgyűjtő edényeket mindenki csak a lakcímére kiküldött a levélben írt időpontban veheti át.

A sárgazsákos szelektív csomagolási hulladék gyűjtési rendszerét, térítésmentesen, edényben történő ürítési rendszerre alakítja át, így tehát, akik jelenleg aktív előfizetéssel rendelkező lakossági ügyfelei a cégnek, azok jelentkezhetnek a megadott időpontban és helyszínen a kukákért.

A lakosok az edényosztás részleteiről, időpontjáról, valamint a szelektív edény használatával kapcsolatos további fontos tudnivalókról lakcímre érkező értesítést kapnak. A szelektív hulladéktároló edények átvétele csak a – lakcímre érkező – tájékoztató levél mellékletét képező átadás-átvételi jegyzőkönyvvel együtt lehetséges, az értesítőben megjelölt időpontban és helyszínen.

Az edények átvételénél a jelenleg érvényben lévő veszélyhelyzeti szabályok szintén érvényesek, így a maszk viselése kötelező és arra is kérjük a lakosokat, hogy az egymástól számított másfél méteres távolságot tartsák meg!

A szelektív edényekben továbbra is az alábbi csomagolási hulladéktípusokat lehet együtt gyűjteni:

PAPÍR, MŰANYAG, FÉM csomagolási hulladék.

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a szelektív gyűjtés időpontja, gyakorisága nem változik. A zökkenőmentes edényosztás érdekében kérjük a Tisztelt Lakosoktól, a fentiek szíves tudomásul vételét, és a jogszabályi kötelezettség teljesítését.

Fotó: szeged.hu