Hírek

2019-08-27

Részletes tájékoztatás a sándorfalvi internet fejlesztésről

A korábbi tájékoztatónkat, amit augusztus 16-án olvashattak először, az Invitel Zrt. és a DIGI Kft. közös tájékoztatója volt, további részletekkel egészítjük ki.
2019-09-16

Útmutató a választással kapcsolatos dokumentumok fellelőhelyéhez

A Sándorfalva Városi Önkormányzat abban is segítséget nyújt, hogy a honlapon hol találhatják a választással kapcsolatos dokumentumokat, azon belül is a Helyi Választási Bizottság (HVB) meghívóit, határozatait, képviselő és polgármesteri nyilvántartásba vételéről szóló iratait.
2019-09-16

Pillanatképek az idei Mária napi búcsúról

Nézze vissza fotóinkon keresztül, hogy milyen volt a vasárnapi búcsú!
2019-09-13

Vaddisznókban előforduló afrikai sertéspestisre hívja fel a figyelmet az Országos Járványvédelmi Központ

A nyári, őszi mezőgazdasági munkálatokra tekintettel felhívom a sertéstartó gazdák figyelmét, hogy a vaddisznóban előforduló afrikai sertéspestis megbetegedések miatt fokozott figyelmet kell fordítani a házi sertésállományok védelmére. A fertőzött vaddisznóval való érintkezés lehetősége miatt a mezőgazdasági területek, az onnan származó […]
2019-09-13

Nyílt délután a bölcsődében

Nyitott délutánt rendeznek a Széchenyi utcai intézményben.
2019-09-13

Csatlakoztunk a „Jobb, ha el se dobod!” programhoz

Sándorfalva Városi Önkormányzata a Magyar Közút Nonprofit Zrt. „Jobb, ha el se dobod!” című hulladékgyűjtési programjához csatlakozott.
2019-09-12

A központban megújul egy csatornarész

Az önkormányzatilag felújított Akácfa utcai és a Rózsa utcai csatornák után az Alkotmány körút egy részén is megújul az esővízelvezető rendszer.
2019-09-12

Gyermekeink védelmében is dolgoznak a sándorfalvi polgárőrök

Szeptember elejétől a hónap végéig, tehát az iskolakezdés idején, a sándorfalvi polgárőrök irányítják a forgalmat és a gyermekek számára biztonságos átkelést nyújtanak a gyalogos átkelőnél az általános iskola előtt.
2019-09-12

Technikai probléma miatt késnek az Önkormányzat adó csoportjának levelei

A Sándorfalvi Közös Önkormányzati Hivatal által kiküldött adóbeszedő csekkek késői kiérkezése miatt a lakosságot nem fogja kellemetlenség érni.
2019-09-11

Rengeteg munkát adott a hétfői vihar

A hétfőn lecsapó vihar nem csupán Szegeden pusztított. Mint tudjuk, Sándorfalván is okozott károkat, amiknek a felszámolása még a hét közepén is folyamatban vannak.
2019-09-11

Idén szeptember 15-én lesz a búcsú, és előtte 14-én a templomban a szentmise

A sándorfalvi Mária napi búcsú, nem véletlenül viseli azt a nevet, amit. A búcsú ideje mindig a Mária névnapot követő hétvégén van városunkban.
Betűméret