Hagyománytisztelet vidéki módra

Jegyzőkönyv Sándorfalva Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2022. szeptember 21-én megtartott rendkívüli, nyílt üléséről
2022-09-26
Ifjúsági fotótábor kiállítás
2022-09-27

Utoljára frissítve 2022-09-26

Faragó Ádám és Faragó-Paragi Kitti 2022 szeptember 24-én kötötte össze az életét a sándorfalvi Pallavicini Kastélyban. Arról is gondoskodtak, hogy ez a jeles alkalom igazán különleges legyen.

Esküvői járműnek az átlagos párok olyan autót választanak, amely a köztudatban a luxussal párosul. A Faragó házaspár szembement ezzel a szokással és inkább olyan járművet választottak, amely a vidéki lakosok számára sokkal hétköznapibb, mint egy limuzin.

Az ara traktorral érkezett meg az esküvő helyszínére, majd miután a ceremónia lezajlott az ifjú pár ezzel a járművel tette meg első közös útját.

Ádám és Kitti saját bevallásuk szerint mindig is olyan környezetben mozogtak, ahol a traktor a hétköznapok részét képezi. Azt szerették volna, ha az ő különleges napjukon múltjuk előtt is tisztelegnek, így nem egy limuzint béreltek, hanem inkább egy barátjuktól kértek kölcsön egy traktort a jeles alkalomra.

A Sándorfalvi Közös Önkormányzati Hivatal ezúton kíván sok boldogságot az ifjú párnak.