Felhívás a járványügyi veszélyhelyzet miatt üzletüket bezáró kereskedőknek

A mai naptól tűzgyújtási tilalom van!
2020-04-03
Érintésmentes küldeménykézbesítést vezet be a Magyar Posta
2020-04-06

Utoljára frissítve 2020-04-03

Felhívás a kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel a tevékenységüket szüneteltető, és az üzletüket ideiglenesen bezáró kereskedők részére.

Azok, az üzletben folytatott kereskedelmi tevékenységet végző kereskedők (továbbiakban: Kereskedők), akik a Magyarország kormánya által kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel szüneteltetik a vállalkozási tevékenységüket, és ideiglenesen bezárják az üzletüket, a bezárás tényét szíveskedjenek Sándorfalva Városi Önkormányzat Jegyzőjéhez, mint elsőfokú kereskedelmi hatósághoz bejelenteni, az erre a célra rendszeresített nyomtatványon, mely az alábbi linken érhető el.

A kitöltött és cégszerűen aláírt nyomtatványt az üzlet tényleges bezárást követő 8 napon belül kell benyújtani, kizárólag írásbelinek minősülő elektronikus kapcsolattartás útján (nem közönséges e-mail) az e-Papír szolgáltatás igénybevételével, amely a https://epapir.gov.hu/ oldalon, illetve a www.sandorfalva.hu honlapról elérhető.

A kihirdetett járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel a Sándorfalvi Közös Önkormányzati Hivatalnál a személyes ügyfélfogadás szünetel. Munkatársaink az 572-967-es telefonszámon adnak tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre.