Egymillió forint gyerekjátékokra

Aláírták, indulhat a Rózsa utcai csapadékvíz-csatorna építése
2017-10-10
ÜJB meghívó 2017.10.19.
2017-10-16

Utoljára frissítve 2017-10-11

A Kis körúti játszótér szépülhet meg 500 ezer forintból. De bővül a kastélykerti játszótér is, ugyanennyiből.

Nyáron döntött úgy Sándorfalva önkormányzata, hogy megkérdezi a fiatalokat: két 500 ezer forintos pályázatot írtak ki, az egyik egy Ötletpályázat, a másik pedig Programpályázat volt. Az Ötletpályázat sikeres volt, ennek keretében a Pallavicini kastély kertjében található játszóteret bővítik ki új játékokkal. Ezt a beruházást a Zöld város programmal együtt valósítják meg 2018-ban.

A Programpályázattal sándorfalvi önszerveződő ifjúsági közösségek programjait akarta támogatni az ön kormányzat, ám erre a beadási határidőig nem érkezett pályázat. A pénzt azonban nem hagyják veszni, ebből az 500 ezer forintból a Kis körúti játszóteret fejleszti az önkormányzat. Ezzel kapcsolatban tartottak szerda délelőtt egyeztetést Gajdosné Pataki Zsuzsanna dolgozószobájában.

A játékokra és azok telepítésére a legolcsóbb árajánlatot a szatymazi telephelyű Jámbor Művek Kft. adta. November 11-én, amikor egyébként is társadalmi munkával megszépül a Kis körúti játszótér és környéke, rakják majd ki az új játékokat: egy vadonatúj rugós játékot és egy többfunkciós mászófalat telepítenek a Kis körútra.

Végül a legfontosabb: várunk mindenkit szeretettel a társadalmi munkára, amelynek időpontja: 2017. november 11., szombat, 10.00 óra.