Átrendezés után új vásárlói élmény vár a Sándorfalvi Piacon

Idén is be kell jelenteni az újonnan kezdett méhészkedést
2024-01-26
2024. Február 1.
2024-01-30

Utoljára frissítve 2024-01-29

A Sándorfalvi Piac, a helyiek kedvenc találkozási pontja és a beszerzési helye. A piac új elrendezéssel várja látogatóit. Az átrendezés célja a még jobb vásárlói élmény biztosítása és a különböző árusok könnyebb megtalálhatóságának elősegítése volt. Az átalakítás eredményeként a piac mostantól még barátságosabb és átláthatóbb.

Az egyik legjelentősebb változás, hogy a zöldség-gyümölcs árusok kizárólag a Kofa soron találhatóak meg. Ez az elrendezés lehetővé teszi, hogy a friss termékek iránt érdeklődők könnyen és gyorsan megtalálják a számukra fontos árusokat, és megkóstolhassák a friss helyi termékeket.

A ruha árusok új otthont kaptak a Futura nevű területen, ahol széles választék várja az érdeklődőket. Ez az átrendezés nemcsak az árusoknak nyújt kényelmesebb környezetet az árusításhoz, hanem a vásárlóknak is könnyebbé teszi a különböző termékkategóriák közötti válogatást.

Az Irénke csarnokban és a szökőkút mögötti területen az árusok elhelyezése változatlan maradt, így azok, akik hagyományosan ezeken a területeken vásároltak, továbbra is megtalálják kedvenc árusaikat és termékeiket.

„Az átrendezés célja az volt, hogy még jobb vásárlói élményt nyújtsunk látogatóinknak, és könnyebbé tegyük számukra a keresést és választást. Bízunk benne, hogy az új elrendezés segítségével még élvezetesebbé tesszük a vásárlást, és tovább erősítjük a piacunk közösségi jellegét.” – nyilatkozta a SÖV Kft. ügyvezető igazgatója, Makra Gábor.

A Sándorfalvi Piac átrendezése egyértelműen a vásárlók kényelmét és elégedettségét helyezi előtérbe, és ígéretes lépés a piac folyamatos fejlődése felé.