50 sándorfalvi családnak szebb lesz az idei másfajta húsvét

Általános iskolai beiratkozás a 2020/2021. tanévre
2020-04-08
Kellemes Húsvéti Ünnepeket
2020-04-12

Utoljára frissítve 2020-04-08

Két sándorfalvi díszpolgár gondolt egyet, és megkereste az önkormányzatot azzal, hogy húsvéti csomagot ajánl föl nehéz helyzetben lévő családoknak. Sári Györgyhöz és Nemes-Nagy Jánoshoz csatlakozott Gyuris Ágnes is.

Nem kérte senkitől sem Sándorfalva önkormányzata, hogy a koronavírus-járvány idején, húsvét közeledtével jótékonykodjon.

Nemes-Nagy János díszpolgár

A város két díszpolgára, Sári György és Nemes-Nagy János egyszer csak azt mondta Gajdosné Pataki Zsuzsanna polgármesternek, úgy döntöttek, segítenek nehéz helyzetben lévő sándorfalviakon, hogy ha már a koronavírus-járvány miatt más lesz az idei húsvét, mint az eddigiek, akkor legalább az ő asztalukon is legyen húsvéti harapnivaló.

Sári György, díszpolgár

A két díszpolgár sonkát, kolbászt, paradicsomot ajánlott föl. Az akciónak szervezése közben híre ment, értesült arról Gyuris Ágnes is, aki friss tavaszi zöldségfélékkel járult hozzá a húsvéti adományhoz. Az önkormányzat kalácsot is tett a csomagba, valamint gondoskodtak arról, hogy a családok még a mai napon megkapják a húsvéti adományt. Végül 50 családhoz jutottak el a fölajánlások.

Gyuris Ágnes

Nemes-Nagy János külön paradicsomcsomagokkal támogatta az 57 tagú helyi mozgáskorlátozott egyesület tagjait is.