VÁROSUNKBAN NŐTT A REGISZTRÁLT KORONAVÍRUS-FERTŐZÖTTEK SZÁMA

10. napirendi pont: Sándorfalva Városi Önkormányzat és Dóc Községi Önkormányzat által létrehozott Sándorfalvi Közös Önkormányzati Hivatal létrehozásáról és működtetéséről szóló megállapodás módosítása
2020-09-15
Gallyazást végeztet az NKM Áramhálózati Kft.
2020-09-16

Utoljára frissítve 2020-09-15

A mai Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatali határozatok alapján 4 főre nőtt a regisztrált fertőzöttek száma Sándorfalván.

A lakosok otthoni hatósági karanténban vannak. A fertőzött személyek kontaktkutatása folyamatban van, amely által feltérképezésre és kivizsgálásra kerülnek azok a személyek, akik a fertőzöttekkel érintkezhettek. A vizsgálat során feltárt érintettek haladéktalanul értesítésre kerülnek.

Hatósági karanténban, megfigyelés alatt van (nem beteg) 9 fő. A járványügyi megfigyelés alá helyezett személyek a megfigyelés időtartama alatt a kijelölt területet (lakást) nem hagyhatják el, másokkal csak a fertőzés megakadályozását biztosító rendszabályok betartásával érintkezhetnek. Kötelesek betartani mindazokat az előírásokat és együttműködni azoknak az intézkedéseknek a végrehajtásában, amelyeket az egészségügyi hatóság a járvány megakadályozása érdekében írt elő és tesz meg.

Kérem Önöket, vegyék komolyan a kormány által elrendelt szabályokat:

figyeljenek a távolságtartásra, hordjanak megfelelő módon maszkot, fertőtlenítsenek és mossanak kezet!

A felelősségteljes viselkedés mindannyiunk érdeke!

Vigyázzunk egymásra és családtagjainkra!

Információért, segítségért hívja a +36/20/343-4707-es telefonszámot!

Sándorfalva, 2020. szeptember 10.

Gajdosné Pataki Zsuzsanna

polgármester