Tisztelt Sándorfalviak!

Hirdetmény
2012-04-04
Jegyzőkönyv – 2012.03.29.
2012-04-11

Utoljára frissítve 2012-04-06

Örömmel tájékoztatom Önt, hogy praxisom részt vesz egy életmód kockázatokat elemző, életkilátásokat javító, egészségmegörző internetes program fejlesztésében.

A program megszületése óriási előrelépést jelent majd az életmód és az életkilátások otthonról elérhető (on-line) elemzésében. Ön egyike lehet azon 1000 személynek, akik elsőként tesztelik ezt a  világújdonságot. Sándorfalváról 170 személynek van lehetősége részt venni ebben. A fejlesztés tudományos hátterét a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Családorvosi Intézete biztosítja, a fejlesztést az Európai-Unió, az Új Széchenyi Terven keresztül támogatja.

A közös munka kb. 2×20 percet vesz igénybe. Önkéntes alapon, a külvilág számára névtelenül zajlik. Első lépésként kérdéseket teszünk fel az egészségi állapotára, életmódjára vonatkozóan, ha van egy évnél nem régebbi laboreredménye, azt is feldolgozzuk. A válaszokat a számítógép elemzi, statisztikai eredményeket közöl, majd tanácsokat ad. A géptől kapott válaszokat megbeszéljük és konkrét életmódra vonatkozó tanácsokat fogalmazunk meg.

 

Tisztelettel kérem, hogy részvételével segítse munkánkat és védje saját egészségét, javítsa életkilátásait!

Kérem, hogy amennyiben ez a hirdetés felkeltette érdeklődését mielőbb, de legkésőbb május 15-ig, jelentkezzen a 06-20- 262 1226 telefonszámon, vagy személyesen a Felszabadulás utcai orvosi rendelőben Csatlós Ferencné asszisztensnőnél időpont egyeztetés miatt.

 

Segítségét köszönöm, maradok tisztelettel: Dr. Sümegi Sándor – háziorvos