Új információink a korona-vírusról Sándorfalvát érintően

Tájékoztatás vérvételről
2020-09-29
Október 1. az Idősek Világnapja
2020-10-01

Utoljára frissítve 2020-09-29

Tisztelt Sándorfalviak!

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal tájékoztatása szerint újabb fertőzött személyt regisztráltak településünkön, akinek járványügyi elkülönítését rendelték el. A SARS-CoV-2 vírus miatt megbetegedett személy a Sándorfalvi Kulturális Központ munkatársa.

A jelenlegi eljárásrendet követve kollégáink azonnal jelentkeztek háziorvosuknál. A tünetekkel is rendelkező kollégáknál elindították a tesztelési adminisztrációt. Vezetői döntés alapján a tünetmentes kollégák is karanténban maradnak otthon, ezzel is megelőzve az esetleges tovább fertőződés lehetőségét.

A fentiek miatt 2020. szeptember 29. napjától előre nem látható ideig a Sándorfalvi Kulturális Központ telephelyei zárva tartanak:

  • Petőfi Emlékkönyvtár
  • Pallavicini Kastély és Kávézó
  • Budai Sándor Művelődési Ház
  • Széchenyi Ifjúsági Közösségi Központ
  • Budai Sándor Emlékház és Tájház.

Az épületek fertőtlenítése folyamatban van.

A fertőtlenítés után kizárólag az esküvők kerülnek megtartásra az Önkormányzati Hivatal munkatársainak közreműködésével.

Tisztelt Sándorfalviak!

Vegyük komolyan a kormány által elrendelt szabályokat! Nyomatékosan kérem, hogy mindenki ügyeljen a megfelelő óvintézkedések és az ajánlott higiéniai előírások betartására! Így figyeljenek a távolságtartásra, hordjanak megfelelő módon maszkot, fertőtlenítsenek és mossanak kezet! A felelősségteljes viselkedés mindannyiunk érdeke!

Vigyázzunk egymásra és családtagjainkra!

Információért, segítségért hívja a +36/20/343-4707-es telefonszámot!

Sándorfalva, 2020. szeptember 29.

Gajdosné Pataki Zsuzsanna

polgármester