Tisztelt Sándorfalviak!

Elstartolt Sándorfalváról a véradó futás
2020-09-10
Búcsú Sándorfalván
2020-09-11

Utoljára frissítve 2020-09-10

Városunkban ismét van regisztrált koronavírus-fertőzött lakos.

A lakos otthoni hatósági karanténban van. A fertőzött személy kontaktkutatása folyamatban van, amely által feltérképezésre és kivizsgálásra kerülnek azok a személyek, akik a fertőzöttel érintkezhettek. A vizsgálat során feltárt érintettek haladéktalanul értesítésre kerülnek.

A járványügyi megfigyelés alá helyezett személy a megfigyelés időtartama alatt a kijelölt területet (lakását) nem hagyhatja el, másokkal csak a fertőzés megakadályozását biztosító rendszabályok betartásával érintkezhet.

Köteles betartani mindazokat az előírásokat és együttműködni azoknak az intézkedéseknek a végrehajtásában, amelyeket az egészségügyi hatóság a járvány megakadályozása érdekében ír elő és tesz meg.

Kérem Önöket, továbbra is ugyanolyan nyugodtan, fegyelmezetten, összefogva éljünk, segítsünk egymásnak, mint a járvány első szakaszában. Vegyük komolyan a kormány által elrendelt szabályokat!

Nyomatékosan kérem továbbá azt is, hogy továbbra is mindenki ügyeljen a megfelelő óvintézkedések és az ajánlott higiéniai előírások betartására! Így figyeljenek a távolságtartásra, hordjanak megfelelő módon maszkot, fertőtlenítsenek és mossanak kezet! A felelősségteljes viselkedés mindannyiunk érdeke! Vigyázzunk egymásra és családtagjainkra!

A fertőtlenítést a közterületeken is újra megkezdjük!  Az önkormányzat az intézményeire vonatkozó intézkedési rendet hamarosan kiadja.

Információért, segítségért hívja a +36/20/343-4707-es telefonszámot!

Sándorfalva, 2020. szeptember 10.

Gajdosné Pataki Zsuzsanna

polgármester