Talajterhelésidíj-fizetés: itt a bevallási határidő!

Jegyzőkönyv Sándorfalva Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. február 14-i rendkívüli nyílt üléséről
2017-03-02
Gallyaz a Démász, délelőtt és délután is áramszünet lesz kedden!
2017-03-19

Minden olyan sándorfalvi lakosnak, aki a közcsatornára nem kötötte rá az ingatlanát idén is talajterhelési díjat kell fizetnie.

Az érintett ingatlantulajdonosok Sándorfalva jegyzőjéhez, mint önkormányzati adóhatósághoz a hatályos jogszabályok alapján 2017. március 31-éig kötelesek bevallást benyújtani a megelőző évről, azaz 2016. január 1-jétől 2016. december 31-éig terjedő időszakra a felhasznált víz mennyiségéről, hogy megállapíthassák, mennyi talajterhelési díjat kell majd fizetniük. A bevallás teljesítéséhez szükséges bevallási formanyomtatvány valamint a kitöltési útmutató letölthető a honlapról, ügyfélfogadási időben beszerezhető a Sándorfalvi Közös Önkormányzati Hivatal Adójogi és -igazgatási Csoportjánál. Információ telefonon a 62/572-970-es számon kérhető.

Fontos továbbá, ha a víziközmű-szolgáltatást igénybe vevő személyében változás történt vagy történik, akkor a változást haladéktalanul be kell jelenteni a víziközmű-szolgáltatást végző Alföldvíz Zrt. ügyfélszolgálati irodáján.

Betűméret