Tájékoztatás a koronavírus elleni vakcinával kapcsolatban

Fontos adózási határidőre hívjuk fel a figyelmet
2021-02-02
Terelősziget, Facebook posztok és a valóság
2021-02-08
Vissza a hírekhez

Healthcare cure concept with a hand in blue medical gloves holding Coronavirus, Covid 19 virus, vaccine vial

Utoljára frissítve 2021-02-04

Dr. Sümegi Sándor tegnap osztott meg a közösségi oldalán fontos információkat a koronavírus elleni vakcina beadásával kapcsolatban. Bejegyzését alább olvashatják.

Tisztelt Sándorfalviak!

Fontos információt szeretnék megosztani Önökkel!

Kérem, hogy az itt olvasottakat osszák meg ismerőseikkel és mondják el azoknak, akik nem használják a Facebookot. Első és legfontosabb! Sajnos oltóanyag hiány miatt NEM indul péntektől a COVID oltás Sándorfalván, pedig a szervezést elkezdtük, a konkrét személyeket oltásra elkezdtük berendelni. Kedden, február 2-án kaptuk meg az új eljárásrendet. Egyelőre praxisonként 6 személyt tudunk oltópontra utalni. A hat legidősebb, KOCKÁZAT NÉLKÜL, családi segítséggel szállíthatókat részesítettük előnyben.

Csak azok kaphatnak oltást akik regisztráltak, az állami megkeresésre jelezték szándékukat az oltásra. Írásbeli ígéretünk van rá, hogy a jövő héten folytatódhat a 80 év felettiek oltása.

Minden, az eddig leírtakkal ellentétes információ téves, vagy nem aktuális!!! Az utolsó utasítás értelmében a háziorvosi rendszerből fogunk jelzéssel élni azok irányába, akik az oltást fel tudják venni!

Tisztelettel kérem, hogy várják az értesítést, ne telefonáljanak és ne jöjjenek a rendelőbe, mert személyesen sem tudunk mást mondani!

MEGÉRTÉSÜKET ÉS SEGÍTSÉGÜKET KÖSZÖNÖM!

Tisztelettel:

Dr Sümegi Sándor