Segítsünk a Pipacs Óvodának! Rengeteg falfesték a tét!

Magyar–Szerb Nyugdíjtanácsadó Nap lesz Szegeden
2017-05-03
1. napirendi pont: Nyílt versenyeztetési eljárás Sándorfalva belterület 1994/3. és 1994/4. hrsz-ú ingatlanok kb. 7000 m2 nagyságú részének értékesítésére bentlakásos idősek otthona létesítéséhez tárgyú, 74/2017.(IV.27.) Kt. határozat kiegészítése
2017-05-12

Utoljára frissítve 2017-05-11

Egy nagy festékgyártó és -forgalmazó cég hirdetett versenyt: pályázni kell, majd lájkolni: a győztesek rengeteg festéket kapnak, amellyel megszépíthetik épületeiket.

Május 21-éig tart az az akció, amelyre a Sándorfalvi Pipacs Óvoda is pályázott: a Let’s Colour Magyarország! Felhívásának lényege a Dulux adja a festéket, amellyel aztán az önkéntesek kifestik azokat az épületeket, falfelületeket, amelyeket szebbé, vidámabbá akarnak varázsolni.

A Sándorfalvi Pipacs Óvoda arra pályázott, hogy a Kölcsey és a Rákóczi utcai óvodaépületeket festi ki az elnyert festékekkel, amennyiben sikeresen szerepelnek az akcióban. A festésre már most körülbelül hatvan önkéntest toborzott az óvoda, ám ahhoz, hogy ők munkába álljanak nyerni kell, ehhez pedig a következőket kell tenni:

  • a letscolour.hu oldalon a Regisztráció a szaavzáshoz gombra kell kattintani,
  • az űrlapot értelemszerűen ki kell tölteni,
  • a megadott e-mail címre ezután érkezik egy kód, amelyet sms-ben kell visszaküldeni, ezzel érvényesítődik a regisztráció
  • ezután be lehet lépni az oldalra, ahol minden nap egy szavazatot lehet leadni egészen május 21-éig
  • a nevezett csapatok közül a Sándorfalvi Pipacs Óvodát kiválasztva adhatjuk le voksunkat.

Hogy mit szeretnének fölújítani a Kölcsey és a Rákóczi utcai épületekben? Nézzék meg galériánkat!

Ahogy a nevezésben is írták az óvónők:

„a falak elszürkültek, elkoszolódtak, több helyen foltokban potyog le a korábbi festék. Ideiglenes megoldásként OSB lapokkal takartuk el a gyermekkezek által elért, festéket ledobó falfelületeket. Szeretnénk a gyermeki fantáziát megmozgató színes, a magyar mesevilágot megidéző falfelületeket kialakítani.

Célunk, hogy a csoportszobákba, a tornaszobába, a fejlesztő szobába, az öltözőkbe mindenki örömmel térjen be, a festések megmozgassák a gyermeki fantáziát, a figurákra, motívumokra örökké emlékezzenek, bárhova is sodorja őket az élet.

A Sándorfalvi Pipacs Óvoda dolgozói valamint a szülői munkaközösség egy emberként áll a tervezett fejlesztés mellett.”

Segítsünk nekik, fogjunk össze az óvodáért!