Sándorfalvi Adventi Ablakok

Helyi civil szolgáltatások fejlesztése Sándorfalván
2020-11-18
Végtelenül aranyos kölykei születtek Csontinak
2020-11-19

Utoljára frissítve 2020-11-19

Van még szabad időpont, jelentkezzenek bátran!

Elindítjuk az Adventi Ablakok kezdeményezésünket, amellyel terveink szerint ünnepi díszbe öltözhet városunk és szívünkbe ünnepi hangulat költözhet.

Az elmúlt években több tucat település csatlakozott a solymári kezdeményezéshez, ahol először jelentek meg az Adventi Ablakok. Idén Sándorfalván is lehet majd díszes ablakokra számítani.

Az Adventi Ablakok kezdeményezésben december 1. és 24. között minden nap ünnepi fények gyúlnak valamelyik sándorfalvi ház valamelyik ablakában.

Karácsony közeledtével egyre több ablakban égnek majd az ünnepi fények, úgy, hogy majd szentestére egyszerre fog 24 ablak karácsonyi megvilágításban ragyogni.

Az Adventi Ablakok sorrendje előzetes megbeszélés alapján történik és a résztvevőkön kívül senki sem tudhat majd róla. Azt, hogy mikor melyik ablak nyílik ki, az aktuális nap délelőttjén tesszük közzé a sandorfalva.hu oldalon, az önkormányzat Facebook odalán, valamint a Szeretlek Sándorfalva Facebook oldalon.

A résztvevőket arra kérjük, hogy az adventi sorszám jelenjen meg az ablak díszítésében, de ezen kívül minden mást a jelentkezők fantáziájára és kreativitására bízunk.

Várjuk tehát azon sándorfalvi lakosok jelentkezését, akik szeretnének részt venni az Adventi Ablakok kezdeményezésben és vállalják, hogy valamelyik jól látható, utcára néző ablakukat ünnepi díszbe öltöztetik.

Jelentkezni az sfcivilsz@gmail.com e-mail címen, illetve a 06 62/ 572-973-as telefonszámon lehetséges. Ugyanerre az e-mail címre várjuk a résztvevőktől azon fotókat, amelyek az ünnepi díszbe öltöztetett ablakokról készültek.

A kezdeményezésben résztvevők közül mindenki kap majd ajándékot, a Szeretlek Sándorfalva Facebook oldalra kirakott poszt megosztói közül pedig sorsolni fogunk, hogy ki kap ajándékot.

Kezdeményező: Sándorfalvi Városszépítő és Környezetvédő Egyesület

Támogató: Sándorfalvi Városi Önkormányzat