Rossz a közvilágítás? Itt, így szóljon!

Újra meghirdeti a zöld kukákat a hulladék-gazdálkodás
2017-09-29
Ügyfélfogadás az Egyenlő Bánásmód Hatóságnál 2017 októberében
2017-10-03

Utoljára frissítve 2017-10-11

A Facebookon maximum csak dühönghet az ember, ha éppen nincs közvilágítás. De ha a jó helyre fordulunk, akár hamar meg is oldódhat a probléma.

Amikor a Facebook-falunkon egymást érik a stílusbravúrok, szépíróbajnokságok és örök átkozódások, már föl sem kapjuk a fejünket. Gyakorlatilag automatikusan lájkoljuk, hiszen ő rakta ki. Csak közben az esetek jelentős részében a lájk után nem történik érdemben semmi.

Így van ez az áramszolgáltatóval is. Akik ott voltak Gajdosné Pataki Zsuzsanna polgármester utcafórumain, azok értesültek róla, a mostanában rendszeresen előforduló közvilágítási hibáknak az az oka, hogy a Démász, miközben kapacitásbővítést hajt végre a településen azzal is szembesül, valami rejtett hiba van a mostani hálózatban. Ezért is fordul elő, hogy egyik nap az egyik, másik nap a másik utcában nincsen közvilágítás. Jogos a bosszúság, ám ahelyett, hogy a Facebookon háborodunk föl segíthetjük az áramszolgáltató munkáját: értesítjük arról, hogy ezen és ezen a napon itt és itt nincs közvilágítás.

A társaság telefonos ügyfélszolgálata a hét minden napján, a nap 24 órájában fogadja a közvilágítással kapcsolatos hibabejelentéseket.

A hibabejelentő vonal

a 62/565 881-es telefonon hívható, ott a 4-es menüpont kell billentyűzni

Az ügyfélszolgálat fogadja a lakossági és önkormányzati bejelentéseket is.

Külön lehetőségként biztosítja a Démász a közvilágítási hibák bejelentésére online hibabejelentő felületét:

demasz.hu/kozvilagitasi_hibabejelentes

Ha itt szólunk számon is kérhető az elvégzett munka: az áramszolgáltató kizárólag a fenti elérhetőségek valamelyikén bejelentett hibák esetén tudja vállalni a hibajavítások bejelentéstől számított határidőn belüli teljesítését.