Pünkösdi virágok

alt
Nádastó Szabadidőpark
2011-06-21
Erdei iskola Városerdőn
2011-06-29

Utoljára frissítve 2016-11-01

A Pallavicini Sándor Iskola Szülői Munkaközössége a közösségépítés jegyében szemnek és léleknek egyaránt tetszetős akciót szervezett. Május 11-én a szülők 550 tő virággal ültették be az új iskolaépület Alkotmány utcai előkertjét. Ezentúl tavasztól őszig csodaszép virágkompozíció díszíti  majd az iskolát.

A találóan elnevezett „MINDENKI VIRÁGOSKERTJE” az osztályok teljes összefogásával a szülők egyéni adományaiból, a diákönkormányzat anyagi hozzájárulásával valósult meg és mivel  a ballagásra készült el, a  nyolcadikos diákoknak ajándékul szánták.

A szülők és pedagógusok ilyen gyors és példaértékű összefogását csak dicséret illeti, a gondolattól a megvalósulásig csupán egy hét telt el !

Keressük a kreatív ötleteket és főként azt az anyagi forrást, mely fenntarthatóvá teszi kezdeményezésünket – tudtuk meg a szülői munkaközösség aktív tagjaitól.

 

Ahhoz, hogy városunk egyik ékességévé  és ténylegesen MINDENKI VIRÁGOSKERTJÉVÉ váljon az iskolai park, széleskörű összefogásra lesz szükségünk a jövőben. Ötleteink kifogyhatatlanok, szívesen mintáznánk meg városunk címerét, feliratát és egy csodálatos virágóra megvalósítását sem tartjuk lehetetlennek – nyilatkozta az SZMK vezetője.

Az akciót adományukkal és munkájukkal Kalapács Zoltán, Szabó Ferenc, Bürgés József támogatta.

 

 

Kedves Szülők!  A Pallavicini Sándor Iskola közössége szívből köszöni ajándékukat !

Balogh Orsolya