Mi hiányzik a képről?

Sándorfalvi Kisbíró – 2017. április
2017-04-24
Művelődési, Oktatási, Egészségügyi és Szociális Bizottság 2017. április 20-i jegyzőkönyve
2017-04-25

Utoljára frissítve 2017-04-24

Sokkal több, mint gondolná… És ez a „hiányzás” borzasztóan dühítő.

Egy focipályányi hosszban ültetett Sándorfalva önkormányzata különböző csemetéket az Alkotmány körútra a sportpálya melletti járdaszakaszhoz. Egy részük nem bizonyult tartósnak…

No nem azért, mert nem gondozta volna azokat senki: huszonkilencet közülük valaki a magáénak érzett, épp ezért fogta, és elvitte a csemetéket. Ügyesen csinálta, messziről, mondjuk autóból, buszról nézve nem vehető észre a hiányosság, de ha ott gyalogol valaki a pálya mellett, akkor már latható, hogy itt-ott bizony foghíjas a friss ültetés.

Az önkormányzat följelentést tett a rendőrségen. Az anyagi kár közel húszezer forint. Lehet erre azt mondani, persze, minek erőlködnek a Szabadság téren, úgysem lesz meg a tettes, és sose lopjanak el ennél többet a városból… De nincs igazuk azoknak, akik így gondolkoznak. Igenis fontos, hogy mind meglegyen, hogy megerősödjenek, megnőjenek a növények, hiszen magunknak szépítjük a várost.

És igenis fontos lenne, hogy meglegyenek azok is, akik hátráltatják ebben a települést. Erre mondjuk valóban kicsi az esély, és nem a rendőrség ügyetlensége miatt.