Két új hirdetőtáblával gyarapodott Sándorfalva

Virágos Sándorfalváért: szépítsük együtt a várost!
2017-04-04
Nem volt választási lehetőség: ki kellett vágni az eperfát
2017-04-07

Egy a belvárosban, egy Homokpusztán „állt munkába”.

Még Gajdosné Pataki Zsuzsanna tavaly őszi utcafórumainak egyikén javasolták a lakosok, legyenek újra hirdetőtáblák Sándorfalván, ahova bárki ki tudja tenni a saját hirdetését. Erre eddig csak a buszmegállókban volt lehetőség, ott viszont sokszor előfordul(t), hogy hamar letépkedték, megrongálták a kitett felhívásokat.

Nincs persze garancia arra, hogy ezekről is hamar letépkedik egyesek a lakossági hirdetéseket, ám tény, két hirdetőtáblát kirakott a SÖV: egyet a belvárosban, egyet pedig Homokpusztán az artézi kútnál. A Szabadság téri tábla hátára – az egyértelműség kedvéért, a Szűz Mária Szent Neve Plébánia lé néző oldalára – hamarosan egy várostérképet is fölszerelnek, míg a homokpusztai kétoldalas, ott mind a két oldalára elhelyezhetők a hirdetések.

Fizetni nem kell a tábla használatáért, a hirdetések rögzítéséről mindenki maga gondoskodik – rajzszög, vagy egy erősebb, nagyobb tűzőgép használatát javasoljuk.

És figyeljünk oda egymásra itt is. Úgy tegyük ki a hirdetéseket, hogy más is odaférjen, és ne kelljen azon bosszankodni, hogy egyik vagy másik felhívás kitakarja a korábbit.

Betűméret