Járdaépítés Sándorfalván: pályázzon augusztus végéig!

Helyi adó fizetése: szeptember 15. a határidő
2017-07-14
Pénteken ismét áramszünet!
2017-07-17

Sándorfalva önkormányzata pályázatot hirdet a település közigazgatási területén lévő gyalogjárdák építésére, felújítására, és bővítésére.

Összesen ötmillió forintot különített el arra a képviselő-testület, hogy Sándorfalva közigazgatási területén az ingatlanok előtti járdák jó állapotúak, balesetmentes közlekedésre alkalmasak legyenek. A járdaépítéssel felújítással a településkép is javul. Az önkormányzat a meglévő járda szélességével megegyező, de legalább 1,2 méter, és legfeljebb 1,5 méter szélességű járda építését, felújítását, és/vagy bővítését támogatja, szegélykővel kiépített, előre gyártott kiselemes beton térkő burkolat és a hozzá tartozó ágyazat anyagának biztosításával.

Minden esetben helyszíni szemlét követően állapítják meg, hogy egy adott ingatlan előtti járdaszakasznál indokolt-e az építés, a felújítás és/vagy a bővítés, valamint, hogy az adott járdaszakasz állapota milyen műszaki paraméterű rekonstrukciót igényel. A kivitelezést a SÖV Kft. koordinálja, illetve ellenőrzi.

A támogatási kérelmet augusztus 31-éig lehet benyújtani.

A pályázatokat Sándorfalva Városi Önkormányzatnak (6762 Sándorfalva, Szabadság tér 1.) postai úton kell megküldeni, vagy személyesen a Sándorfalvi Közös Önkormányzati Hivatal titkárságán, zárt borítékban kell leadni. A borítékon fel kell tüntetni:

  • a pályázat megnevezését: Járdaépítési, járda felújítási és járdabővítési pályázat 2017.
  • a pályázó közösség megnevezését és a képviselő nevét, elérhetőségét.
  • A befogadott pályázatokról 2017. szeptember 30-áig dönt a képviselő-testület.

További tudnivalók letölthetők a pályázati adatlappal és a részletes kiírással együtt:

Ossza meg ismerőseivel írásunkat!
Facebook
Betűméret