Iskolai étkeztetés: íme a menzai befizetési határidők!

Óvodai étkeztetés: itt vannak a befizetési határidők!
2016-08-16
Már a jövő hét végén iskolába kell menni!
2016-08-16

Nyilvánosságra hozta az önkormányzat, hogy szeptembertől decemberig mikor kell befizetni a tanulók étkezési díjait.

A szeptember–december havi iskolai étkezési térítési díjak beszedését az alábbiak szerint határozta meg Sándorfalva önkormányzata:

  • Szeptember 1. (csütörtök), 2. (péntek), 5. (hétfő)
  • Október 3. (hétfő), 4. (kedd), 5. (szerda)
  • November 2. (szerda), 3. (csütörtök), 4. (péntek)
  • December 1. (csütörtök), 2. (péntek), 5. (hétfő)

Minden hónapra igaz, hogy az első napon 8.00–17.00, a második napon 8.00–16.00, a harmadik, pótbefizetési napon 8.00–12.00 között lehet befizetni a térítési díjakat. Az önkormányzat kéri a szülőket, hogy a fönti napok valamelyikén fizessék be mindig az étkezések költségét! A megrendeléseket szeptemberre, a kitűzött határidőig leadott nyilatkozatok alapján, a október–decemberre az előző hónap befizetései alapján végzi az önkormányzat.

A nyilatkozatokat augusztus 22-étől folyamatosan, legkésőbb augusztus 25-éig le kell adni a Pallavicini Sándor Általános Iskola titkárságán, az Alkotmány körúton. Amennyiben valamelyik hónapra nem kérik az étkeztetést, azt legkésőbb a tárgyhót megelőző hónap 25-éig jelezni szíveskedjenek a 20/245-5080-as vagy a 62/572-974-es telefonszámok valamelyikén, ellenkező esetben az étkezési térítési díjat be kell fizetni!

Az adott ingyenes étkezést igénylőknek szigorúan a fizetési napokon szülői aláírással, vagy a meghatalmazott személy aláírásával kell jelezni az igényüket, különben a pótbefizetést követő naptól nem rendelnek ebédet a gyermeknek. A nyilatkozatok csak az 1. osztályosok, valamint a 2015/2016. tanév II. félévében étkező tanulóknak lettek kiküldve! Új igény esetén, a nyilatkozatok átvételéről, a megadott telefonszámokon lehet érdeklődni.

A felső tagozatosoknak az étkezési jegyek kiadása is a fenti időszakokban történik. Az ingyenes étkezésben részesülő felső tagozatos tanulóknak csak az étkezést igénylő lista aláírásakor lehet az étkezési jegyeket kiadni, de nekik a pótbefizetés napjáig külön lista alapján az étkezést biztosítják.

Az érvényes iskolai étkezési térítési díjak szeptember 1-jétől:

  • Teljes (tízórai, ebéd, uzsonna): 578 Ft/nap/fő
  • Ebéd: 377 Ft/nap/fő
Betűméret